glow
logo
img1

Mă numesc Gönül Iusein și începând cu toamna anului 2013, mi-am început activitatea ca medic specialist în Diabet, Nutriție și Boli Metabolice în cadrul Spitalului Clinic din Medgidia, unde puteți beneficia de consultații și tratatmente.

Sunt născută în vara anului 1982, în Medgidia unde am copilarit și tot acolo am urmat cursurile Liceului Teoretic Nicolae Bălcescu.

Am absolvit Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universității Ovidius în anul 2007. În urma examenului de Rezidențiat din toamna anului 2007 am optat pentru a efectua specializarea în Pneumologie, dar în primăvara lui 2008 s-a lansat ideea de rezidențiat pe post.
Am câștigat concursul pentru un post de medic specialist în Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, cu locul de muncă la Spitalul Municipal Medgidia, fiind necesar un stagiu de pregătire de de 5 ani într-un centru universitar.
Am optat pentru Cluj Napoca, unde am petrecut 1 an și jumătate, timp în care s-au format bazele cunoștințelor mele în Diabet și Nutriție. Dupa aceasta perioadă am plecat în Franța, unde am lucrat 1 an într-o secție de Diabet și Endocrinologie și 6 luni într-o secție de Cardiologie. Aici am căpătat experiență confruntându-mă cu diverse cazuri în numeroasele gărzi efectuate în Serviciul de Urgență.

În toamna anului 2011 m-am întors în Constanța, pentru a-mi finaliza rezidențiatul la Spitalul Clinic Județean.

  • fb
  • twitter
  • linkedin
  • wordpress
Dr. Gönül Iusein © 2014 | All rights reserved   *designed by Bianca Ene
close button
close button

logo
glow

 BINE AȚI VENIT

line

În căutarea zilnică de răspunsuri la întrebări diverse, oamenii apelează tot mai frecvent la informaţia disponibilă în mediul on-line. Putem accesa informaţii variate: de la cum să croşetăm la cum să construim o casă, de la cum să gătim precum cei mai buni bucătari ai lumii la cum să învăţăm o limbă străină sau să cântăm la un instrument. Lista e mereu deschisă, atât timp cât există oameni care împărtăşesc cunoştinţele lor cu o lume întreagă. Iniţiativa este una lăudabilă, căci cunoaşterea înseamnă putere, înseamnă independenţă, înseamnă posibilitatea unei evoluţii permanente.

Am creat acest site ca să vin în ajutorul celor interesaţi atât de subiectul vast al diabetului zaharat, cât şi de cel al nutriţiei. Ţin să mărturisesc că motivele care m-au determinat să pornesc acest proiect destul de ambiţios nu sunt întru totul altruiste, ba din contră, căci sper ca astfel să fiu cel puţin la fel de motivată ca până acum să citesc literatura de specialitate, să fiu la curent cu ultimele noutăţi şi astfel să pot oferi informaţii cât mai corecte.

Problema principală o reprezintă totuşi faptul că informaţia nu este mereu corectă. O atenţie deosebită trebuie acordată surselor de unde ne luam informaţiile. Din păcate, ca şi în alte domenii, în domeniul medical on-line beneficiem de prea puţine informaţii corecte, coerente, adaptate la actualităţile ştiinţifice, bazate pe studii atent controlate.
Nu rareori accesăm diverse site-uri care par să ne ofere răspunsuri la întrebările noastre, dar care se dovedesc a fi superficial făcute, cu traduceri inexacte ale unor articole scrise în limbi de circulaţie internaţională, cu autori necunoscuţi, pe care e destul de greu să îi atenţionezi pentru cele scrise.

Vă invit să citiți articolele deja postate și în cazul în care aveți întrebări puteți oricând să mă contactați. Dacă deja aveți un diagnostic sau doriți o consultație, puteți oricând să vă programați la o întâlnire, unde putem discuta un plan de tratatment care vi se potrivește. Pentru a fi mereu la curent cu ultimele noutăți puteți vizita blogul meu.

image02

glow
close button

CALCULATOR DE GREUTATE

line
Înălțime (în cm):   
Greutate (în kg):   
Vârstă (în ani):     
Bărbat     Femeie
glow
close button

LINK-URI UTILE

line